Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

IKEA Betræk

Vi har mere end 100 forskellige slidstærke tekstiler, som er velegnede til betræk af dit IKEA møbel.
Vidste du godt at hos IKEA kan du købe en sofa uden betræk ?
Vi har mere end 100 forskellige slidstærke tekstiler, som er velegnede til betræk af dit IKEA møbel. Vidste du godt at hos IKEA kan du købe en sofa uden betræk ?
Køb sofaen ved IKEA og lad os betrække den i én af vores 100 tekstiler. Betrækket kan nemt afmonteres og maskinvaskes.
Giv din IKEA sofa nyt liv og ombetræk din gamle IKEA sofa eller lænestol.
Betrækkene er ikke et originalprodukt fra IKEA. Vi anbefaler ikke betrækket til ombetræk af lædermøbler, da pasformen kan være anderledes.

Hos Dekoria elsker vi IKEA. Faktisk så meget, så vi har udvalgt 70 forskellige slidstærke og smukke tekstiler, du kan forny dit gamle IKEA-møbel med. Der er både til en række sofaer, lænestole og stole at vælge imellem. Måske du har bladret igennem vores metervarer til formålet og fundet det perfekte stof? Så ved du sikkert, at du rent faktisk kan købe IKEA møbler uden betræk? Ellers ved du det nu! Det smarte er, at vores betræk både kan afmonteres og vaskes så let som ingenting. Det gør det også lidt lettere, at slappe af i dit hjem, når du ikke skal bekymre dig om våde hundepoter eller


en fedtet barnehånd. Betrækkene er ikke originale IKEA-betræk, men vi syer dem med stor akkuratesse og omhyggelighed, så de passer perfekt til dit IKEA-møbel.