Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Køb gardiner efter mål

Gardiner på mål - topkvalitet fra Dekoria der både kan ses og føles


Dekoria Skandinavien A/S har i næsten 2 årtier produceret tekstiler, herunder gardiner efter mål, til såvel private som hoteller, restauranter og institutioner i det meste af Europa. Vores produkter, der alle er af meget høj kvalitet, fremstilles på en af de største tekstilfabrikker i Europa med anvendelse af højteknologiske computerstyrede maskiner.
Vores egne cirka 150 højt kvalificerede medarbejdere sørger hver eneste dag for at opretholde den samme høje kvalitet og korte leveringstider.

Her på hjemmesiden kan du se en række billeder fra fabrikkens produktionslokaler, hvor der hver dag produceres masser af gardiner efter mål. Køb gardiner efter mål fra Dekoria Skandinavien A/S.

Dekorias produktprogram omfatter foruden gardiner efter mål også meget andet


Dekoria fremstiller og sælger næsten enhver form for gardiner efter mål, eksempelvis klassiske gardiner, foldegardiner, rullegardiner og færdigsyede gardiner – men vi fremstiller også sengetæpper, forskellige boligtekstiler, Ikea betræk og meget andet. Det meste efter mål. Desuden har vi også produkter, der er færdigproduceret, såsom plaider.

På gardinfronten er det de mange forskellige klassiske gardiner, mørklægningsgardiner, alm. rullegardiner, foldegardiner m.m., der udgør den største del af produktionen.
Her på hjemmesiden kan du læse mere detaljeret om vores gardin produkter – det meste syet efter mål og helt efter dine ønsker, hvad angår design samt ophængnings- og lukkesystem.

Vi sender dig gerne op til 10 gratis stofprøver, som du kan bestille på hjemmesiden, hvor du har adgang til at benytte et filter, der gør valget af stofprøver nemmere.
Hjemmesiden indeholder desuden billeder og beskrivelser af hele vores sortiment af gardin- og møbelstoffer, i alt mere end 300 designs.

Køb gardiner efter mål hos Dekoria Skandinavien A/S – så har du gjort et godt valg.

Læs mere om: Gardiner til SoveværelsetGardiner til Sommerhuset