Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Liftgardiner

Det helt store udvalg af hiss- og liftgardiner finder du hos Dekoria Skandinavien A/S

Er du på udkig efter nye hissgardiner til dit hjem, også kaldet for elevator gardiner? Så foreslår vi, at du gennemser vores brede udvalg af forskellige designs i mange dejlige farver, mønstre og modeller. For eksempel kan de smukke hissgardiner bruges de fleste steder. Gardinerne er både praktiske og nemme at vedligeholde. Derudover kan de også være en medvirkende faktor til at gøre dit hjem både stilmæssigt personligt og hyggeligt.

Hos Dekoria kan du finde alt fra de meget enkle og minimalistiske liftgardiner til stuen til gardiner med spændende mønstre til børnenes værelser. Vi kan tilbyde en bred vifte af forskellige gardiner, og de fleste modeller er tilgængelige i over 300 forskellige varianter.

Fremstilling efter mål er uden ekstra omkostninger for dig, ligesom vi altid tilbyder at tilsende dig op til 10 gratis stofprøver uden betaling med henblik på at gøre det nemmere for dig at vælge blandt de mange muligheder.

Dekoria Skandinaven A/S – når kun det bedste er godt nok og prisen er den rigtige.

Liftgardiner til alle rum i den sædvanlige gode Dekoria kvalitet


Dekoria tilbyder det perfekte liftgardin i udsøgte stoffer til dit vindue. Du kan vælge mellem fantastisk mange designs, uanset om du vælger udprægede dekorative, mørklægnings eller transparente liftgardiner. Ikke alle værelser i en bolig er altid velegnede til klassiske gardiner, her kan hissgardiner og liftgardiner være et rigtig godt alternativ. De forskellige liftgardiner, vi tilbyder, findes i standard dimensioner, men vi syr dem også gerne i de størrelser, der passer til dine vinduer. Standard størrelser fås kun med snoretræk, mens gardiner syet efter mål også fås med kædetræk.

Bestil gerne gratis stofprøver, så du i ro og mag kan bedømme farver og kvalitet, inden du bestiller.

Liftgardiner syning efter mål er ligesom max.10 stofprøver uden ekstra omkostninger for dig.

Læs mere om: Sy gardinGardiner til Sommerhuset - Gardinstoffer