Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Bolig Tekstiler

Vi har et stort udvalg inden for køkkentekstiler, såsom borddug, gardinkapper, stoleovertræk, hynder, forklæder, grydelapper, brødkurve mm. Vi har både til det romantiske og det stilrene køkken. Mange produkter kan du få i samme stof, så alt sammen bare passer sammen.

gardiner eller foldegardiner i samme eller matchende stof som borddug, hynder og stoleovertræk mm.

At sætte sig ved et smukt dækket bord gør næsten, at dine evner i et køkken får maden til at smage bedre. Det er en måde at forkæle dig selv og dine gæster på.
 
Hos Dekoria kan du få lige den kvalitetsdug, du drømmer om, der forskønner din borddækning og beskytter bordpladen. Om du er til en klassisk hvid dug eller om der skal mere knald på farverne med en farverig dug, så er udvalget bredt og prisen i bund.
 
Vil du gøre det ekstra godt, kan du ligeledes vælge og vrage mellem en lang række dækkeservietter, almindelige stofservietter, bordløbere og brødkurve, til at fuldende indtrykket.
 
Og nu du er ved det, hvorfor så ikke give dine køkkenstole nye betræk, hvis de er blevet nussede og lidt trætte? Gå på opdagelse rundt på siden og lad os endelig vide, hvis du har nogle spørgsmål.

Om du bor på en romantisk bondegård eller du bor på et New Yorker-loft, så har vi alt mellem himmel og jord af boligtekstiler til din smag. Vælg mellem fx borddug, gardinkapper, stoleovertræk, hynder, forklæder, grydelapper og brødkurve. Skab dit helt eget personlige udtryk ved at få os til at sy dine favoritter, så du kan være ret sikker på, at du ikke støder på andre med samme boligindretning som dig. Får du smag for det unikke, har vi også sengetæpper, gardiner, IKEA-betræk og alt, hvad du ellers skal bruge til at indrette dit hjem, som ingen andre.