Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Filter

-
mere (4)mindre
mere (13)mindre
mere (26)mindre

Foldegardiner

Produktoversigt

Dekoria har rullegardinet og/eller foldegardinet netop til dig. Du kan vælge i et væld af dessiner, om det skal være kæde- eller snortræk og om det skal styres fra højre eller venstre side. Få tilsendt gratis stofprøve og mærk kvaliteten.

Ikke hvert rum egner sig til gardiner, hvor foldegardiner og rullegardiner er et rigtig godt alternativ. De forskellige typer tilbyder vi i standardmål men også efter mål, som passer netop til dit vindue. Vi syer puder og sengetæpper i samme og/eller matchende stof til foldegardiner.

Vi har et stort udvalg af forskellige foldegardiner. De fleste modeller kan du få i over 300 forskellige dessiner. 
Syning efter mål er uden meromkostning for dig !
Foldegardiner er løsningen til dig, der ønsker at kunne lukke af for lys og nysgerrige blikke med et enkelt træk i en snor eller kæde. De kommer med mange forskellige designs og forskellige ophængningsmetoder.
Mix og match dine foldegardiner med pudebetræk, stolebetræk eller hvad med en lækker lille puf, der skaber sammenhæng i rummet?
Foldegardiner tilbyder et diskret lysindfald eller fuldstændig mørklægning og er en videreudvikling af de gode gammeldags persienner. Bare uden alt besværet med at støve af og lige til at proppe i vaskemaskinen.
Vælg mellem et hav af metervarer, der passer lige ind i din boligstil.

Foldegardiner