Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

GardinerSoveværelse

Gør soveværelset til en oase med de rigtige gardiner

Soveværelset er et af de aller vigtigste rum i hjemmet og du tilbringer en god del af dit liv der. Vi i Dekoria har det som skal bruges for at gøre rummet endnu mere hyggelig med vort store udvalg af soveværelses gardiner, enten det skal være lysdæmpende eller klassiske gardiner. Gør soveværelset om til et rum som bringer glæde - en god nats søvn kan virkelig gøre den store forskel.Vi har et stort udvalg af forskellige design og farver. Dekoria har gardiner til soveværelse for alle aldre og stil. Nøl ikke med at bestille gratis stofprøver hjem, så du i fred og ro kan finde frem til det design og farve som passer til soveværelset.

Gardiner til soveværelset gør en forskel

På Dekoria hjemmeside findes der et stort udvalg med billeder af de gardiner vi har at tilbyde, så du kan få en bedre ide om hvordan disse vil sætte præg på soveværelset. En enkel og brugervenlig menu hjælper dig enkelt å finde frem til de forskellige gardiner vi har at tilbyde. Vores lysdæmpende soveværelsesgardiner kan hjælpe dig enten i de lyse sommermånedene eller fra forstyrrende lyskilder, vi har også romantiske klassiske undergardiner for at skabe en bedre stemning.

De soveværelsesgardiner vi har at tilbyde kan enten bestilles i færdig syede længder eller send ind dine mål og kun betal for stoffet, vi tilpasser dem gratis for dig. Hvis du har spørsmål, så nøl ikke at kontakte os enten via telefon eller på e-mail. Kontaktinformation findes øverst på vores hjemmeside.

Alle gardiner vi har at tilbyde kommer i høj kvalitet og vi har lang erfaring med at levere til hoteller,restauranter og private hjem.

Læs mere om: GardinstofferGardinstoffer til sy gardin - GardinInspiration