Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Klassiske Gardiner

Hos Dekoria finder du alle former for gardiner og tilbehør til disse. Vi syer dem i den længde og bredde du ønsker, så de netop passer til dit vindue.

Få også matchende pudebetræk og sengetæppe, så vennerne tror du har syet selv ! Vælg imellem flere end 300 dessiner.

Findes der noget mere elegant end gardiner, der indrammer udsigten udenfor? Hos Dekoria har vi alt, dit hjerte begærer. Fra florlette, ultratynde voile gardiner, der kun lige fungerer som afskærmning med masser af lysindfald, til tunge, tykke gardiner og mørklægningsgardiner, der lukker alt lys ude og skaber mulighed for et bælgmørkt rum i løbet af et splitsekund. 
Alt efter din smag kan du vælge, om du vil have dem med rynkebånd, øksner, stropper eller løbegang / multibånd, eller måske du er mere til panelgardiner? Og de kommer både i standardmål og specialmål.
Vidste du også, at du kan kombinere dine gardiner med andre tekstiler i samme stof eller farve, for et mere samlet og ensartet udtryk i dit hjem? Fx med et ensartet sengetæppe eller hynder til køkkenstolene.
 
Eller hvorfor ikke skabe kontraster, og dække op i din spisestue med en dug og dækkeservietter i en helt anden nuance og med motiver eller mønstre, der gør dig glad?
 
Gardiner er lette og hurtige at skifte ud og forandrer og fornyer et rum med et trylleslag.

Se et større udvalg ovenfor af hvad vi tilbyder indenfor gardiner og tilbehør: