Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Sengetæpper Plaider

Sengetæpper
Sengetæpper
Plaider
Plaider

Sengetæpper kan redde ethvert soveværelse fra at ligne kaos. Smider du et sengetæppe henover sengetøjet, ser der straks mere ordentligt og ryddeligt ud. Tilføjer du så også et par lækre, bløde puder ovenpå til pynt, så har du et samlingspunkt i rummet, der fungerer virkelig fint. 

Vores sengetæpper kommer både i quiltet tern, quiltet striber og quiltet ruderformer og findes i over 1000 forskellige versioner og 400 forskellige dessiner. 

Har du en lækker IKEA chaiselong eller andet IKEA-møbel i et lille læsehjørne i værelset, kan du få betræk, der matcher sengetæppet eller måske du foretrækker en god kontrasteffekt.

Vi har et stort udvalg af sengetæpper, pudebetræk, fleecetæpper og plaider.
Sengetæpper og pudebetræk kan du få i matchende tekstiler og de findes hver især i mange udgaver, så du helt sikkert kan finde en model samt dessin der passer til den øvrige indretning i dit hjem. Som den eneste i Danmark tilbyder Dekoria også gardiner, der passer til dit nye sengetæppe !
Sengetæppet kan vi sy netop i den størrelse du ønsker, så den netop passer til din seng.
Til pudebetrækkene har vi naturligvis også de passende pudefyld.

Et lækkert sengetæppe, der passer perfekt hen over din seng, er guld værd for indretningen i dit soveværelse. Der findes nemlig ikke noget værre end en seng, hvor du skal bruge lang tid hver morgen på at folde dynerne pænt. Der står du med krøllede dyner og lagner, der ikke afgiver det mest strømlinede udtryk. Smid et tæppe hen over dynerne, og du er klar til dagen i løbet af nul komma fem. Hos Dekoria har vi lige det tæppe, du kan lide. I den ideelle farve, den helt særlige tekstur og i et mål, der passer 100% til din seng. Vil du gøre det ekstra godt, så hvorfor ikke få os til at sy et par pyntepuder, en plaid eller et sæt gardiner, der komplimenterer dit tæppe? Du kan også kigge nærmere på vores sæt til soveværelset, der har både tæppe og puder. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at indrette et soveværelse, du elsker at drømme dig væk i.