Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Gardiner inspiration

Gardiner med inspiration fra Dekoria Skandinavien A/S

Vælg dine nye gardiner med inspiration fra Dekoria. Vi byder på mange inspirations muligheder på vores informative hjemmeside med beskrivelse af hvert eneste design og med tilhørende prisangivelse.

Vi tilbyder ligeledes helt uden beregning at sende dig op til 10 forskellige stofprøver for at gøre dit valg af gardiner nemmere. Derudover kan du finde en række omfattende produktkataloger og indretningsforslag her på hjemmesiden https://www.dekoria.dk/arrangements.

Og sidst, men ikke mindst, har vi skabt et smart filter som, når du søger på hjemmesiden, gør det muligt at udskille de produkter, i de farver, i den stil og til den værelsestype m.v., som du søger. Dekoria har påny gjort det nemmere for dig at træffe det rigtige valg og evt. afgive dine bestillinger online.

Vi kalder det for tekstiler og gardiner med inspiration og omtanke.

Tekstiler og færdigsyede gardiner med inspiration


Dekoria Skandinavien A/S arbejder konstant og benhårdt på at forbedre vores kundeservice. Dette arbejde har blandt andet ført til skabelsen af vores produktfilter, der gør en søgning blandt vores mange hundrede gardin designs fantastisk meget
nemmere.

Dekoria har i næsten 20 år fremstillet gardiner med inspiration og andre tekstiler til såvel private som institutioner, hoteller og restauranter m.m. over hele Europa. Produktionen sker med anvendelse af den seneste teknologi, bl.a. højteknologiske
computerstyrede maskiner.

Kom trygt til Dekoria med din bestilling og kontakt os hjertens gerne, såfremt du er i tvivl om noget eller ønsker yderligere info.

Dekoria Skandinavien A/S er gardiner med inspiration.

Læs mere om: Gardiner til SoveværelsetFærdigsyede gardiner - Sy Gardiner med gardinstoffer