Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Sy Gardiner

Gardinstoffer til at sy gardiner

Hvis man ikke finder den gardin man vil have, kan man købe gardinstoffer og sy dem selv. Man kan få gardinstof som passer til stue, køkkenet, børneværelse, soveværelse eller alle rum i huset. Man kan også bruge gardinstoffer om man vil sy sine egne foldegardiner. Husk at købe tilbehør til dine gardinstoffer, så som gardinbånd, gardinringe, gardinstang, eller gardinophæng.

Man kan købe gardinstoffer i en netbutik, og her kan man klikke sig igennem uendelige muligheder af dessign og mønstre. Gardinstoffer kommer i alle tænkelige farver. Man kan også få gardinstoffer som er lystætte, hvis man man vil sy sine egne mørklægningsgardiner.

Hvis man køber gardinstoffer på nettet, kan det være en god idé at få tilsendt stofprøver før man bestiller, så man er helt sikker på hvordan gardinstoffet kommer til at se ud.

Gardinstoffer fra netbutik

At købe gardinstof på nettet er nemt, og gardinstoffer kan leveres hjem til dig.

At sy sine egne gardiner passer for den kreative, og er ikke vanskelig. Ved at købe gardinstoffer og sy dem selv, kan du få akkurat det gardin du ønsker dig.

Hvis man ikke har prøvet at sy gardiner før, kan man finde gode vejledninger i vores netbutik. For at sy sine egne gardiner har man brug for en symaskine. Du kan også få os til at sy gardiner for dig, hvis ikke man føler sig tryg nok til at selv gå i gang med det.

Læs mere om: Gardiner til SoveværelsetGardiner til Sommerhuset - Mørklægningsgardiner