Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Mørklægningsgardiner

Stort udvalg i mørklægningsgardiner i forskellig udførelse

Dekoria har fornøjelsen af at kunne tilbyde et kæmpe udvalg i mørklægningsgardiner, både i standardmål og specialsyet efter mål. Se blandt andet vores klassiske gulv til loft mørklægningsgardiner med rynkebånd i et væld af flotte farver - alle i den velkendte høje Dekoria-kvalitet og alle til særdeles attraktive priser. Bestil gerne op til 10 gratis stofprøver, så du i ro og mag derhjemme kan vælge netop den farve, som passer til din bolig og dine indendørs omgivelser.

Du kan naturligvis også købe færdigsyede gardiner hos Dekoria

Vi kan også tilbyde mørklægningsgardiner som moderne foldegardiner, valgfrit i standardmål eller syet efter mål uden pristillæg og med stof fra kollektionen Blackout. Også for denne type mørklægningsgardin er du velkommen til at bestille gratis stofprøver.

Supplerende kan vi tilbyde et mini rullegardin i ikke mindre end 20 forskellige farver, hvor ophængsmulighederne er mange. Disse gardiner kan laves efter mål og med mulighed for mørklægning og kædetræk.

Dekoria kan tilbyde mørklægningsgardiner for enhver smag og til ethvert vindue.

Luk lyset ude med effektive mørklægningsgardiner fra Dekoria når du skal sove


Hvis man har problemer med at falde i søvn, kan mørklægningsgardiner i mange tilfælde vise sig at være den helt rigtige løsning, ikke mindst i sommerhalvåret. En lygtepæl udenfor soveværelsesvinduet, en solnedgang eller solopgang, hvor solen skinner ind gennem gardinerne, kan i mange tilfælde vise sig at være årsagen til søvnproblemet. Ikke nok med, at et mørklægningsgardin kan skærme lys ude, så kan det også i mange tilfælde holde soveværelset køligt da lys og varme ikke kommer ind i rummet.

Har du eller et af dine familiemedlemmer søvnproblemer, så kan mørklægningsgardiner sandsynligvis være en del af løsningen.

Tjek gerne vores hjemmeside og se vores store kollektion i mørklægningsgardin, det er nemlig ikke så lidt Dekoria har at byde på.

Se vores Foldegardiner Mørklægning og se vores almindelige Mørklægningsgardiner 

Læs mere om: Gardiner til SoveværelsetGardiner til Sommerhuset