Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Gardiner til Sommerhus

De rigtige gardiner gør sommerhuset hyggeligt

SommerhusHygge ! Det er noget vi alle ser frem til, enten det er at komme væk fra hverdagene en weekend eller tilbringe tid med venner og familie i ferien. Skab den gode stemning med de rigtige gardiner til dit sommerhus. Dekoria har valget enten du vil gå for en ny frisk farverig stil eller de gode gamle traditionelle færdigsyede gardiner til sommerhuset. Om enten du skal til vesterhavet  eller østersøen, så sæt dit præg på sommerhuset og skab en oplevelse med smag og få tankerne væk fra en måske hektisk hverdag.

Dekoria gør det enkelt for dig at bestille gardiner til sommerhuset

Næste gang du skal i sommerhuset, så tag gerne nogen af vores gratis stofprøver med, for at se hvordan du kan gøre sommerhuset endnu mere hyggeligt. De sommerhus gardiner vi kan tilbyde, kommer enten i færdigsyede mål eller kan gratis tilpasses dine sommerhus vinduer, for at gøre tingene enklere for dig.

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af gardiner til dit sommerhus i høj kvalitet med et stort udvalg af design og farver. Enten det skal være lysdæmpende for soveværelset, hyggelige køkkengardiner eller de klassiske gardiner til stuen, hvor familie og venner kan samles for at hygge sig og slappe af. Der er mange muligheder og kun fantasien der sætter grænser.

Dekoria´s hjemmeside er enkel, hurtig og brugervenlig og har mange billeder med tips til hvordan man kan skabe den helt specielle stil du vil have. Du kan også bladre i vores produktkatalog, så du kan få inspiration til hvilken stil du vil have i dit sommerhus.

Du kan kontakte os på telefon eller send os en e-mail hvis du skulle have nogen spørsmål.

Læs mere om: Gardiner til SoveværelsetMørklægningsgardiner - GardinInspiration