Din indkøbskurv er tom

Udtryk dig egennem dit hjems indretning
Omgiv dig selv med smukke ting

Hvor starter du?

Se vores tilbud

Menu

Stuegardiner

Nye stuegardiner syet efter mål? Kom trygt til Dekoria

Der er intet, der kan lyse mere op og forbedre helhedsindtrykket end nye friske gardiner til stuen, soveværelset, badeværelset, børneværelset eller køkkenet – syet efter mål og i markedets nok bedste kvalitet.

Hos Dekoria kan vi byde på intet mindre end et kæmpe udvalg i stuegardiner og andre gardiner af enhver tænkelig slags. Se vores brede udvalg af stuegardiner, vi har et utal af fantastiske løsninger, der er med andre ord noget for enhver smag og ethvert behov.

Vi syr altid gerne dine nye gardiner til stuen og andre rum efter mål, ligesom vi gerne sender dig op til 10 stofprøver uden beregning. Vi lover dig konkurrencedygtige priser, en suveræn god betjening og hurtig levering fra en af Europas største producenter af tekstiler til hjemmet.

Stuegardiner i absolut topkvalitet fra Dekoria Skandinavien A/S


Går du med tanker om at anskaffe ny stuegardiner, så kom til en af Europas største leverandører – Dekoria – med det gigantiske udvalg af hjemmetekstiler. Færdigsyede gardiner til stuen efter mål er et af vores flagskibe, hvilket ikke er så underligt, idet kvaliteten er helt i top, priserne i bund, udvalget gigantisk og leveringstiderne meget korte. Læg dertil vores velkendte høje serviceniveau med bl.a. gratis stofprøver, så har du Dekoria i en nøddeskal.

Se hele vores sortiment af både gardinstoffer og møbelbetræk, i alt mere end 300 dessiner, her på vores hjemmeside, sammenlign med de tilsendte stofprøver og træf dine valg derhjemme i kendte omgivelser, nemmere kan det næppe gøres.

Læs mere om: Gardiner til SoveværelsetGardiner til Sommerhuset - Færdigsyede gardiner